Meslek:
 
Bölüm Listesi
Sıra
Üniversite
Bölüm
Alan
Min Puan
Başarı Sırası
1
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Tam Burslu)
TS-2
465.10329
2990
2
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
446.42793
6970
3
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Tam Burslu)
YGS-4
438.72679
33500
4
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
433.19845
11800
5
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Tam Burslu)
YGS-4
433.02472
39300
6
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
428.34299
14000
7
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (Tam Burslu)
YGS-4
420.01257
55600
8
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
418.14263
19600
9
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
416.18659
20700
10
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
YGS-4
414.83177
63400
11
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
410.19878
24700
12
OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (Tam Burslu)
YGS-4
405.58435
79600
13
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%50 Burslu)
TS-2
402.83619
30300
14
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
402.77248
30400
15
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce)
TS-2
397.13176
35300
16
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
395.50719
36700
17
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi (Tam Burslu)
YGS-4
395.35423
101000
18
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Tam Burslu)
TS-2
390.13796
41900
19
MERSİN ÜNİVERSİTESİ (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
383.72164
48800
20
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
383.44527
49100
21
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (M.T.O.K.)
TS-2
380.75328
52100
22
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
379.22743
53900
23
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%50 Burslu)
YGS-4
377.13391
152000
24
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
376.81845
153000
25
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
375.55803
58400
26
AVRASYA ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
YGS-4
373.9634
162000
27
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
370.35761
175000
28
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
370.34388
65400
29
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
369.87764
66100
30
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
368.29136
68300
31
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
366.70709
189000
32
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
TS-2
362.92392
76000
33
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
360.77791
212000
34
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
360.68229
79500
35
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
TS-2
357.84961
83800
36
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
356.73894
85700
37
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
YGS-4
354.37901
240000
38
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%25 Burslu)
YGS-4
351.03743
255000
39
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
TS-2
351.03477
95300
40
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi (%75 Burslu)
YGS-4
347.45193
273000
41
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
346.56431
278000
42
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%25 Burslu)
YGS-4
345.50109
283000
43
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%75 Burslu)
TS-2
341.70962
113000
44
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
341.09253
114000
45
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (%50 Burslu)
YGS-4
338.08546
323000
46
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Tam Burslu)
YGS-4
332.93611
353000
47
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
YGS-4
328.4678
381000
48
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
316.79811
170000
49
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%50 Burslu)
TS-2
315.37456
174000
50
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%25 Burslu)
TS-2
313.36882
179000
51
OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (%50 Burslu)
YGS-4
311.82284
498000
52
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
YGS-4
306.95035
537000
53
ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
YGS-4
306.54146
541000
54
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Ücretli)
YGS-4
306.52881
541000
55
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ (BİŞKEK-KIRGIZİSTAN)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
306.14617
544000
56
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
301.93093
213000
57
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
Gastronomi (Tam Burslu)
YGS-4
297.21904
620000
58
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%75 Burslu)
YGS-4
295.61429
635000
59
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi (%50 Burslu)
YGS-4
271.07254
877000
60
AVRASYA ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
YGS-4
265.99761
932000
61
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%25 Burslu)
TS-2
264.63786
360000
62
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
YGS-4
259.54783
1004000
63
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Ücretli)
TS-2
246.924
447000
64
OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (Ücretli)
YGS-4
246.47309
1155000
65
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%25 Burslu)
TS-2
231.9693
517000
66
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%50 Burslu)
YGS-4
219.55829
1471000
67
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Ücretli)
YGS-4
215.30497
1521000
68
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Ücretli)
YGS-4
214.02982
1535000
69
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (KKTC Uyruklu)
TS-2
0
0
70
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
TS-2
0
0
71
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
0
0
72
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%25 Burslu)
TS-2
0
0
73
ALTINBAŞ (İSTANBUL KEMERBURGAZ) ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (Tam Burslu)
TS-2
0
0
74
ALTINBAŞ (İSTANBUL KEMERBURGAZ) ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (%50 Burslu)
TS-2
0
0
75
ALTINBAŞ (İSTANBUL KEMERBURGAZ) ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (%25 Burslu)
TS-2
0
0
76
ANTALYA AKEV ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
0
0
77
ANTALYA AKEV ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%75 Burslu)
TS-2
0
0
78
ANTALYA AKEV ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
0
0
79
ANTALYA BİLİM  (ULUSLARARASI ANTALYA) ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Ücretli)
TS-2
0
0
80
ANTALYA BİLİM  (ULUSLARARASI ANTALYA) ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Tam Burslu)
TS-2
0
0
81
ANTALYA BİLİM  (ULUSLARARASI ANTALYA) ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%75 Burslu)
TS-2
0
0
82
ANTALYA BİLİM  (ULUSLARARASI ANTALYA) ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%50 Burslu)
TS-2
0
0
83
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (Ücretli)
YGS-4
0
0
84
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
TS-2
0
0
85
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
0
0
86
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
0
0
87
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%25 Burslu)
TS-2
0
0
88
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%75 Burslu)
YGS-4
0
0
89
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
0
0
90
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
0
0
91
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
TS-2
0
0
92
İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
YGS-4
0
0
93
İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
YGS-4
0
0
94
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%50 Burslu)
YGS-4
0
0
95
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
TS-2
0
0
96
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi (İngilizce) (Tam Burslu)
YGS-4
0
0
97
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi (İngilizce) (%75 Burslu)
YGS-4
0
0
98
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi (İngilizce) (%50 Burslu)
YGS-4
0
0
99
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
0
0
100
İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
0
0
101
İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
0
0
102
İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
TS-2
0
0
103
İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
TS-2
0
0
104
İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
TS-2
0
0
105
İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%25 Burslu)
TS-2
0
0
106
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
TS-2
0
0
107
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
0
0
108
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ (BURDUR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
0
0
109
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ (BURDUR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
YGS-4
0
0
110
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-2
0
0
111
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) (Bk. 789)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
TS-2
0
0
112
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
YGS-4
0
0
113
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
YGS-4
0
0
114
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
YGS-4
0
0
115
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%25 Burslu)
YGS-4
0
0
116
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Ücretli)
TS-2
0
0
117
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
YGS-4
0
0
118
LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Tam Burslu)
YGS-4
0
0
119
LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%75 Burslu)
YGS-4
0
0
120
LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%50 Burslu)
YGS-4
0
0
121
ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
YGS-4
0
0
122
ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%75 Burslu)
YGS-4
0
0
123
ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
YGS-4
0
0
124
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
Gastronomi (Ücretli)
YGS-4
0
0
125
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
Gastronomi (%50 Burslu)
YGS-4
0
0
126
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
Gastronomi (%25 Burslu)
YGS-4
0
0
© 2016, Murat ELİÇALIŞKAN - Benzer Sayfalar: Zorunlu Hizmet Okulları