Meslek:
 
Bölüm Listesi
Sıra
Üniversite
Bölüm
Alan
Min Puan
Max Puan
1
OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (Tam Burslu)
YGS-4
408.6014
426.26368
2
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
YGS-4
398.79563
420.58937
3
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi (Tam Burslu)
YGS-4
386.06574
396.95562
4
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
377.95961
436.59473
5
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
375.93158
433.64725
6
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
372.87682
428.88366
7
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YGS-4
365.94914
421.23078
8
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
363.73407
403.85238
9
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
360.04697
375.72154
10
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
359.85458
380.53299
11
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi
YGS-4
357.03344
393.32912
12
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
348.08919
406.52738
13
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
347.39482
372.87713
14
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
345.7486
372.20169
15
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (M.T.O.K.)
TS-1
343.66401
387.58142
16
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
340.5895
364.57526
17
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Tam Burslu)
YGS-4
334.29048
373.53381
18
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (M.T.O.K.)
TS-1
332.904
343.49948
19
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
TS-1
332.61059
368.98577
20
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
TS-1
330.68285
341.75318
21
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
TS-1
330.66354
371.06217
22
LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKE)
Gastronomi (İngilizce) (Tam Burslu)
YGS-4
326.68458
344.07821
23
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tam Burslu)
YGS-4
325.5834
365.07929
24
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
TS-1
322.39241
375.17294
25
OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (%50 Burslu)
YGS-4
312.95788
357.20536
26
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
YGS-4
312.09807
387.67084
27
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi (%50 Burslu)
YGS-4
290.23625
339.32675
28
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%75 Burslu)
YGS-4
276.04459
294.82992
29
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (%50 Burslu)
YGS-4
263.2131
317.71936
30
OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Gastronomi (Ücretli)
YGS-4
243.17601
308.95714
31
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (%50 Burslu)
YGS-4
238.98275
291.91425
32
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) (Ücretli)
YGS-4
215.6853
245.16777
33
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GAZİMAĞUSA)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Ücretli)
YGS-4
213.88857
275.77765
34
LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKE)
Gastronomi (İngilizce) (%25 Burslu)
YGS-4
202.763
293.88328
© 2014, Murat ELİÇALIŞKAN - Benzer Sayfalar: Zorunlu Hizmet Okulları